Rahsia 4 Titik Sensitif Isteri Tersembunyi Yang Perlu Suami Ketahui
Hubungan seks berkualiti boleh sahaja diwujudkan. Mengetahui dimana kawasan-kawasan titik sensitif yang mampu merangsang pasangan menjadi salah satu triknya. Bagi isteri, cubalah lebih aktif. Minta suami melayari kawasan sensitif yang dapat merangsang ghairah seks. Barangkali, anda tak menyedari di mana kawasan sensitif itu? Mungkin, bahagian itu berada di salah satu titik ini.

1. Kawasan di atas kemaluan
Pasangan boleh mencuba meneroka kawasan di atas kemaluan tempat rambut tumbuh. Pengarah Perubatan dari Pusat Pengubatan Seksual di California, Michael Krychman MD, CM, mengatakan bahawa kawasan ini dapat memberikan rasa menyenangkan pada anda jika disentuh. Untuk mendapatkan sensasi yang lebih menyenangkan, oleskan minyak botanikal yang dibuat untuk memberikan rangsangan dan efek sensitiviti. Anda tak perlu malu meminta kepada pasangan. Menurut penyelidikan di Indiana Universiti, wanita yang berfikir lebih positif keatas tubuhnya terutama bahagian sensitif yang sangat peribadi, lebih sering mengalami orgasme.

2. Di balik lutut
Anda boleh kegelian jika kawasan ini disentuh. Namun, kawasan ini merupakan hot spot seksual yang hampir dilupakan. Jika disentuh dengan cara yang “betul”, bahagian ini boleh menjadi titik erotis yang mampu membangkitkan ghairah. Minta suami anda untuk mencium, memberikan urutan lembut dengan lotion, atau dengan satu gigitan lembut.

3. Perut
Bagi sesetengah wanita, urutan di bahagian perut dapat memberikan pengalaman erotis. Amy Levine, ahli terapi seks di New York, mengatakan bahawa dalam beberapa kes, wanita juga boleh mencapai titik kemuncak dengan senaman perut.

4. Kawasan kepala
Anda menikmati sensasi tertentu ketika creambath di salun, bukan? Cubalah minta suami melakukan perkara yang sama di rumah, tetapi lebih pada aktiviti seksual. Minta suami memberikan urutan lembut di kawasan tempurung otak. Kawasan ini dikelilingi saraf yang memberikan sensitiviti ketika disentuh. Beberapa pakar berkata, memberi urutan di kawasan kepala membantu melegakan ketegangan dan meningkatkan peredaran darah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s