Gula-gula versi Wonder Girls Malaysia.



Pose khas untuk warga CG.

Blog-blog yang giat dan gigih mengkritik budak-budak muda ini adalah –

http://www.arcx13.com/2011/04/penubu…-malaysia.html

http://alongusop.blogspot.com/2011/0…u-penakot.html

Blog yang menyokong – myilgi.blogspot.com/2011/04/saya-sokong-gula-gula-k-pop-malaysia.html

Facebook Fan Page – www.facebook.com/igulagula

Facebook Hate Page – http://www.facebook.com/pages/Anti-G…16094985140277

Antara komen dalam Hate Page Gula-gula:

Quote:
knpe kmi suke kpop…
bukn sebb dorg nari tonggek ke ape..bukn sbb dorg seksi…bukan sebb dorg comel..hensem…tpi dorg nyanyi memg mantap…dgn penuh feeling..dorg respect gile fans dorg..dorg nye suare memg nice tone and lagu2 dorg sgt2 best…perfomance mmg gempak..MV mmg shock hbs woa…bahase korea2 mmg cntik n indah bunyinya…….values die tggi..bukn nak kte Bhse kte xbest tpi xsesuai kot nak nyanyi cam korea sgt sbb tone kte laen giler..tone kte ttp ade value Mlysiah..xde kt tmpt len..xyah sush2 pi tiru org…keklkan identiti pon dah cukop…sbb2 la kami anti gula-gula…different gile kottt~gile2 dorg2 act..

ha,kepala ayah kau!sama saja,tak ada beza,sama-sama melalaikan.

Antara komen dalam Fan Page Gula-gula:

Quote:

saya tiada masalah sbnrnya dgn kumpulan ini,baik music, atau genre yg dibawa.. tetapi, kita kena faham sensitiviti masyarakat disini..sebaiknya lebih eloklah sekiranya pihak Gula-2 meletakkan garis panduan yg lebih sopan dari segi berpakaian, supaya kumpulan ini dapat bergerak lebih jauh..kumpulan Elite adalah contoh terbaik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s